Доставка и връщане на стокa

Доставка:

Всяка онлайн поръчка се потвърждава от нас по телефона до 24 часа.

Доставката се извършва чрез куриери на фирмaта ЕКОНТ  до посочения от клиента адрес или до офис на куриерската фирма.

Направени поръчки в събота и / или неделя се потвърждават най-късно в понеделник. 

За сума над 50лв Куриерските Разноски са БЕЗПЛАТНИ т.е. поемат се от АМ СТОР ЕООД При покупка на стоки под 50лв купувача заплаща транспортните разходи на ЕКОНТ с 20% отстъпка от стандартната цена.

Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни.

По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички стоки на обща стойност над 50лв и НЕ са включени в сезонни намаления, разпродажби и други промоции.

Връщане на стока:

Всяка закупена от АМ СТОР ЕООД стока може да бъде върната в едноседмичен срок на адрес: гр.София ул. Люба Величкова 10Б. За да бъде приета, стоката трбява да бъде в перфектно състояние. Транспортните разходи за връщането на стоката се поемат от купувача. Сумата от върнатата поръчка се превежда по банков път не по късно от 7 дена след получаването на стоката. При случай на връщане на стока трбябва:

- Да изпратите e-mail на: info@allmountain.bg в който да опишете артикулите които връщате, да напишете валиден IBAN на който желаете да бъдат възстановена сумата, три имена на копувача.

- Да изпратите стоката до нашия адрес: София, ул. "Люба Величкова" 10Б. Разходите по доставката са за сметка на копувача.